Pages

Thursday, September 23, 2010

RAYA...RAYA...RAYA!!!!!!!!!

sekom...mak aii...jgn kata sawang macam umah dracula..hantu pon dah branak pinak kat blog aku ni sbb da lame masuk..hehehe...bkn ape...bz gle nak mampos!!!!aku x sgka la..jd student ni mmg btol2 memenatkan.mau x ny...mgu 1st bukak lpas raye..ari2 kn anto esement.satu2 soklan bknnya senang.payahnya mencapai tahap dewa di langit ketujuh.smp nk kmas blik pon x sempat..(ni x bmakna aku sorang yg pmalas k!!)ha..raye tahun ni...gempak you!syok abeh!!ktorg bknnya stakat smbut raya..tp x lame lg bilangan famly aku akan bertambah.perut akak aku dah nk meletop!!lepas ni jd mak cik la aku..tp cam tua sgt je pggilan makcik tu..so nnt aku nk suoh budak tu pgl aku Ti-Im la..huhu..(auntie iman)..baru r come n sedap sket telinga aku ni dengo.tp kalu budak itu ingkar..awas!akan ku tarik telinganya sehingga capang cam kuali astro.muahahaha...

yang x besh raya tahun ni..raya ke2 ptg dah kn blk trgganu..ada job owang nak kawen mlm raya ke 4.assignment x yah cita la kan. x sentuh pon cuti ni.keja dok bjalan ja.nnt naek sem kompem2 aku kn tongkat mata dengan batang lidi nak bg siap keja.baru padan muko den.owang da bg awal..lg nak extend.tp kalu bt awal x kena la dgn tag line aku kan..'slagi boleh tangguh...kita tangguh'..huhu..

nyway..here are some pics during hari raya..thanks to all da famly member yang mmg sporting abes.xpecially TOK aku!!!huhu...gambaq2 ni nk kata lawa tu..rasanya besa ja..tp yang penting bagi sekeping gambaq tu kan maksud dia..so............................love ya oll! (^_^)













2 comments:

^linas^ said...

nice.........................

fantaghiro said...

tq...hihihi...sonoknya bila kn puji..keh2..eh..tu kira puji la kan?