Pages

Saturday, December 4, 2010

awan macam dalam final fantasy!!

assalamualaikum...

selepas kebosanan yang teramay dasat melanda diri ini.. aku telah mengedet gambo aku ngan dak aliph ms kitaorg gi bukak pose tepi pantai. lame punya story dh ni. bau2 basi pon ade gak ni. tp lepas usha blik..gambo2 ni awan dye cun gile siot!yang penting gambo tu la kan..sooooooo...... with the power of adobe photoshop..minor editing tlah dijalankan dan wallah!!~inilah hasilny...... cam lam final fantasy beb! bg aku la..bg org laen yg tgk tu aku x tau la kan.hehe...kalu wedding outdoor agak2 cun x?

*kepada pasangan acik and istri..dun wory..proses mengedet sedang dilaksanakan terhadap gambo2 ini. sesungguhny kamu2 adalah pasangan yang sgt cantik juga ensem..jadi sabar lah menanti yea... (^_^)


knp dalam gambo yang cun2..must ade dak aliph nih??! nyibuk tol ah. tp ga,bo ni aku pling suka sbb awan dye paling nonjol. *dah x de maknany aku nk label kecik2 gambo ni..kang kn cilok lg dengan babun tu kan...

main focus is da cloud yea..tp time tu sebenony tgh mendung..pdhal sblum tu cerah je! *rujuk gambo di atas.


yeeehaaaa!!gambo yang pling aku suka!! bg aku gambo ni btol2 stand out ar lam manyak2 gambo. nape? sbb gambo ni explain yang kat pantai tu ade rmai org tgh tgu untuk bukak pose..dengan famly..membe..ehem2..awek..hehe.. pastu awan dye lak cam menunjukkan time tu mgrib = nk bukak pose.

sonok tau bukak pose tepi pantai ni..tgk org..tgk pantai..sejuuukkkk!~ ceit!baet ovesea r..pdhal bythe seashore je..keh3.. *element poyo perlu ada dalam stiap entry yea..

p/s: kepada sesape yang nak tengok WEDDING PHOTO SAMPLES leh usha kat entry lame aku..x pon bukak je kat facebook aku k..

1 comment: