Pages

Monday, January 10, 2011

2 hari bersama.......................

assalamualaikum....

eh..smlm dah edet blog ni letak banner baru..hari ni update lagi? makk aaiiii..rajinnya...anak sapa ni?ececece...nak gitau buat banner baru sebenony..haha..hurm...hari ni klas 2 jam je..balik balik..tak tau nak bt pe..nah..amek.update blog lagi..

anyway..update kali ni pasal cuti aritu..dak aliph ade datang umah tok aku slama 2 ary.nape tak panggil nenek? sebab nenek tu kitaorang paggil tuk arwah moyang aku yang. huuuu..tetibe lak sebek tringat nenek. bluek! dah2..ni nak upload sal gambo kitaorang kat masjid bukhori..chanteq seot tempat ni. macam jakun beno la plak bunyinya..adoi...xpe..yang penting gambo cantek. tapi kan..aku ni satu la pnyakit..kalu tengok tempat cecantik je..musti rasa cam nak buat photoshoot. so..jeng..jeng..jeng.........

inilah kamen rider @ camera rider pada ari tu..aku SUKA gambo ni!! (walaupon poyo nak mampos)

apa itu masjid bukori? ni dia cek nak habaq mai..tengok gambaq ni.ok. kat kedah ja ada tau. :p

korang rasa muke dye ni cam tengah buatpe? teran someting maybe? ngeeee... :D

tengs to dak ameen ni sebab dye banyak gak shoot gambo aku ngan dak aliph aritu. tak sangka aku dak ni terer gak snap picture. mau tak tido bukak tu baca orang puji dye ni..

dak aliph dengan gaya poyo..

aku x tau la ape kena ngan dak aliph aritu..dye cbok la dok posing gaya pondan. haisshhh..ni buat aku mushkil ni. adakah????

time nak shoot ngan aku pon dye dok buat gile dye lagi nak posing gaya nyah dye tu. tak nak aku!!

and tak tau la time bile dak ameen ni snap picture ni. canteknya.......SCENERY!

gambo ni dak aliph amek. cute kan. (bukan kau yea amen!) lol...




nga3...bajet2...

gambo ni memeng aku tak pueh aty. apasal dak aliph ni gi depa tangan dye??! tutup abeh muka aku! wwuuuuuu....wuuu.....

actually gambo ni aku nak edet cam ala2 korea gitu yaww...tp nape ntah..malas lak nak ngadap laptop lelame masa edet gambo2 ni.kuang3..k la..tq for reading dis entry.. (^_^)



5 comments:

^misslina^ said...

santek gambaq2 ini.suka!

myrayusof said...

bile la mu 2 org lak na msk lam masjid tuh standby na nikah an..heee

fantaghiro said...

tq lina..huhu..
mirah...nnt2 le..al sobru minal iman.huhu..

Anonymous said...

thankz 4 evrything :)

amen ciut said...

haha,,,nsib bek ade gambaq ak..